Κλάδεμα δέντρων

Το κλάδεμα είναι απαραίτητο ανά περιόδους και ανά περίπτωση. Βοηθά στην ανάπτυξη των δέντρων και στη διατήρηση της υγείας τους. Στα ξερά κλαδιά ελλοχεύει ο κίνδυνοςσυσσώρευσης μικροβίωνμε απόρροια τη δημιουργία ασθενειών, συνέπεια που καλό είναι να αποφεύγεται. Πολλές φορές είναι σημαντικό να κλαδεύονται τα ψηλά δέντρα για τη μείωση της σκίασης στον υπόλοιπο κήπο καθώς αυτή μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα υπόλοιπα φυτά του χώρου.
Το κλάδεμα μπορεί να δράσει και ως πρόληψη για την ασφάλεια του ιδιωτικού και δημόσιου χώρου σε περίπτωση που τα κλαδιά του δέντρου πλησιάζουν καλώδια ηλεκτροδότησης ή είναι ξερά και κινδυνεύουν να σπάσουν. Για την οικογένεια των εσπεριδοειδών και όχι μόνο, το κλάδεμα συμβάλλει στην ενίσχυση της καρποφορίας τους. Ακόμα, το κλάδεμα φραχτών και των θάμνων με περίτεχνα σχέδια ενισχύει την αισθητική του χώρου σας.
Τα οφέλη είναι πολλά και αν έχετε δέντρα για περιποίηση και κλάδεμα, η ώρα για να δράσετε είναι τώρα!
Κλάδεμα Βερικοκιάς - ΠΡΙΝ Κλάδεμα Βερικοκιάς - ΜΕΤΑ

Κοπή δέντρων

Σε ορισμένες περιπτώσεις το κλάδεμα δεν αρκεί και είναι απαραίτητη μια πιο οριστική λύση όπως είναι η κοπή δέντρου. Πολλές φορές τα ξερά δέντρα αποτελούν κίνδυνο ή εμποδίζουν σημαντικά τους κατοίκους. Το συνεργείο μας διαθέτει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τη κοπή δέντρων και τους συνεργάτες στη περίπτωση όπου είναι απαραίτητη η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος.

Αναλαμβάνουμε τη κοπή δέντρων εντός Αττικής, ακολουθώντας τις απαιτούμενες νομοθεσίες.

Καλέστε τώρα για μια δωρεάν εκτίμηση έργου.

Είμαστε εδώ για οτιδήποτε μας χρειαστείτε